Vārda dienu svin: Gunta, Ginta, Gunda

Kā ar dabas veltēm un mājas ēdienu stiprināt veselību?

Pinterest LinkedIn Tumblr +

ivus gadus pēc pirmās grāmatas “Topi vesels” radītās ažiotāžas, Ances Annas Šternbergas iedvesmas stāsts par veselības atgūšanu alternatīvā veidā turpina dzīvot. Jau pavisam drīz grāmatnīcu plauktos būs atrodama vēl viens autores darbs – “Topi vesels ar mājas ēdienu”.

“Kopš mirkļa, kad nejauši atšķirtā žurnālā uzzināju Ances stāstu par atveseļošanos, sāku skatīties uz savu reimatoīdā artrīta diagnozi ar cerību,” tā par grāmatas autori izsakās viņas sekotāja Evija. “Sāku sekot jaunumiem bolgā TopiVesels.lv, izlasīju grāmatu “Topi Vesels” un rūpīgāk apsvēru alternatīvus atveseļošanās ceļus. Sāku ticēt, ka ir iespējama dzīve bez medikamentiem, kas savukārt dotu iespēju piepildīt ilgi loloto sapni par bērna laišanu pasaulē. Gadu pēc grāmatas izlasīšanas es pārtraucu lietot zāles un ar homeopātijas palīdzību attīrīju organismu no medikamentiem. Apmeklēju Ances naturopātijas konsultācijas, kas bija īpaši vērtīgas un motivējošas. Ances sastādītais uztura plāns bija viegli izpildāms. Grūtniecības laikā apmeklēju “Topi Vesels” kulinārijas meistarklases, pēc kurām mājas ēdienu sāku uztvert kā zāles un lielu priekšrocību. Šobrīd veiksmīgi ārstējos ar Ājurvēdā balstītām metodēm, jau vairākus gadus nelietoju ķīmiskos medikamentus un ar prieku gatavoju veselīgu ēdienu. Produktu izvēlē mūsu ģimene uzticas “Topi Vesels iesaka” kvalitātes zīmei.”

Šādu un vēl daudzu citu stāstu kļūst arvien vairāk, un ikviens no tiem ir motivējis Anci turpināt iesākto. Tāpēc jau šī gada nogalē lasītājiem atkal būs iespēja smelties iedvesmu krāšņā un arī saturiski vērtīgā izdevumā. Grāmatā “Topi vesels ar mājas ēdienu” līdzās gardām receptēm būs iekļauti arī produktu apraksti un padomi uztura uzlabošanā. Tāpēc jaunais darbs būs kā ceļvedis veselīgo izvēļu pasaulē.


“Mana vēlēšanās ir vairot sabiedrības izpratni par ēšanu un apzināšanos, ka ēdiens ir kas daudz vairāk par kalorijām un dzinēja degvielu. Vēlos sniegt izpratni par katru kumosu, ko liekam mutē. Ikviena cilvēka spēkos ir spēja pilnībā izmainīt savus paradumus, vēlmes un iegribas. Tas neattiecas tikai uz ēdienu vien! Mūsu spēkos ir mainīt savas dzīves tā, lai labi justos gan mēs, gan apkārtējie cilvēki. Es zinu, ka pārmaiņas ēdienkartē prasa milzu pūles, enerģiju un piespiešanos, taču vairāk par visu es zinu, ka tas ir tā vērts.” 
/Anna Šternberga/

“Esmu dzirdējusi ka Ance palīdzējusi slimību ar veselīgu un pārdomātu ēdienu pārvērst par veselību. Viņa ir klusiņām iedvesmojusi dažādus cilvēkus, tā, ka cilvēks atkal vēlas dzīvot un baudīt. Ieraugot šo grāmatu, nav brīnums ka tā, jo viņas receptes ir ne tikai vizuāli skaistas, bet pārdomātas un veselīgas, stāsti iedvesmojoši, atmiņas saldas un garša garšīga. Iedvesmojoši.” 
/Signe Meirāne, kulinārijas eksperte, žurnāla “Četras Sezonas” redaktore/

“Ēdiena gatavošana un baudīšana ir skaists process, un iedvesmu gatavot jāsmeļas tikpat skaistā grāmatā. Par šo grāmatu varu teikt, ka tā ne tikai iedvesmo, bet arī ļauj smelties zināšanas par garšu un mūsdienu ēst gatavošanas tendencēm. Tā noteikti atradīs vietu arī manā kulinārijas grāmatu plauktā. Mani gatavot visvairāk iedvesmo savvaļas un bioloģiskie produkti, tāpēc pirmās receptes, kuras realizēšu dzīvē, no grāmatas “Topi vesels ar mājas ēdienu”, būs “Biešu brauniji”, “Nezāļu salāti” un “Ziedošais puķu dārzs”. Kuras pagatavosi Tu?” 
/Ēriks Dreibants, šefpavārs restorānos “Restorāns 3” un “3 pavāri”/

Dalīties.

Atstāt Ziņu