Vārda dienu svin: Lilija, Liāna

Zibenskursi ‘Pārliecinoša uzstāšanās’

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ja Tev jāuzstājas publikas priekšā, jāprezentē savs darbs vai viedoklis, Tu vēlies labāk sagatavoties darba pārrunām, vai vienkārši vēlies iegūt pašpārliecību sarunās un prast labāk argumentēt savu viedokli, piedāvājam Tev iziet zibenskursus par pārliecinošu uzstāšanos.

Šo kursu mērķis ir pilnveidot un uzlabot prezentēšanas prasmes, attīstīt ātru domāšanu, pilnveidot argumentācijas prasmes, iemācīties paņēmienus stresa mazināšanai un pārliecināties, ka uzstāties var būt viegli.

Kursu ilgums – astoņas stundas, kurās Tu ne tikai uzzināsi padomus un knifiņus, lai uzstāšanās būtu veiksmīgāka, bet varēsi arī pati trenēties runāt publikas priekšā.

Kursus vadīs pieredzējusī pasākumu organizētāja un vadītāja Edīte Irbe, kura prezentēšanas un uzstāšanās prasmes un zināšanas apguvusi gan teorētiski, gan praksē.

Pārliecinoša uzstāšanās

I daļa
Kā atbrīvoties uzstājoties, kā ātri reaģēt uz negaidītiem jautājumiem, 
kā sagatavot pārliecinošu prezentāciju
, kā mazināt stresu. 70% teorijas 30% prakse
.

II daļa
Prezentēšanas prasmju pilnveidošana, balstoties uz pirmajā daļā iegūtajām zināšanām, pozitīvās domāšanas spēks, pārliecība par sevi. 
90% prakse 10% teorija.

Laiks: 26.novembrī no plkst. 10:30 – 18:30 (iekļaujot pusdienas pārtraukumu)

Vieta: Rīgā, SievietesPasaule.lv telpās Brīvības ielā 99-4 (3.stāvā)

Cena: Nodarbības cena 20 Ls. Veicot priekšapmaksu vismaz divas dienas pirms nodarbības dienas – tikai 15 Ls!

KĀ PIETEIKTIES?
Lai piedalītos šajā nodarbībā, Tev jāpiesakās rakstot uz e-pastu sp@sievietespasaule.lv, norādot vārdu, uzvārdu, telefona numuru. Neskaidrību gadījumā zvani un jautā – tel. 25990679 vai 26369141

Dalīties.

Atstāt Ziņu