Vārda dienu svin: Lilija, Liāna

Zvaigžņu ansamblis filmā ‘Jaungada nakts’

Pinterest LinkedIn Tumblr +

9. decembrī Latvijas kinoteātros startē režisora Gerija Maršala jaunākā filma „Jaungada nakts” (New Year’s Eve), kurā redzēsim Holivudas zvaigžņu ansambli – Sāru Džesiku Pārkeri, Eštonu Kučeru, Halli Beriju, Robertu de Niro, Katrīnu Heiglu, Hilariju Svanku, mūziķi Džonu Bon Džovi un citus.

Ko cilvēki sagaida no Jaungada nakts? Protams, vēlmju piepildīšanos, kas uzkrājušās gada laikā, bet varbūt visas dzīves garumā. Daudzi ir pārliecināti, ka pasaulē vairs nav vietas skaistumam un brīnumiem, bet par spīti tam satiekas Jaungada naktī, lai kaut ko ievēlētos nākamajam gadam. Romantisko filmu veterāns, režisors Gerijs Maršals  (“Jaukā sieviete”, “Valentīna diena” u.c.) filmā “Jaungada nakts” atspoguļo jaungada nakts burvību un pierāda, ka šajā maģiskajā naktī iespējams viss.

Filmas “Jaungada nakts” notikumi risinās pilsētā, kas nekad neguļ. Jaungada naktī kopā savijas vairāku Ņujorkas iedzīvotāju dzīves – viņus sagaida mīlestības, ticības, piedošanas un jaunas dzīves sākšana.

Informācija par filmu:

Nosaukums: Jaungada nakts (New Year’s Eve)

Žanrs: romantiska komēdija

Režisors: Gerijs Maršals

Lomās: Sāra Džesika Pārkere, Eštons Kučers, Halle Berija, Roberts de Niro, Katrīna Heigla, Mišele Feifere, Hilarija Svanka, Džons Bon Džovi.

Pirmizrāde Latvijā: 9. decembrī

Dalīties.

Atstāt Ziņu