Vārda dienu svin: Lita, Sibilla, Teika

16.jūnijā- kino un sarunas Jāņu noskaņās

Pinterest LinkedIn Tumblr +

16.jūnijā esat mīļi aicinātas uz pirms Jāņu vakarēšanu, kuras laikā visas kopā skatīsimies kādas īpašas filmas fragmentus, našķosimies ar Jāņu sieru, pīrādziņiem un citiem gardumiem un pats galvenais – uz savas ādas izbaudīsim, kas ir kino terapija.

Kā tad īsti notiek kino terapija?
Parasti kinoterapija notiek kā grupas nodarbība, kurā konsultants ar grupas dalībniekiem kopīgi noskatās filmu vai konkrētus fragmentus.
Skatoties dalībnieki projicē savu personīgo attieksmi, aktuālos notikumus, domas, sajūtas un rīcību. Ar rūpīgi izstrādātiem, uz izzināšanu un atrisinājumu vērstiem jautājumiem konsultants uzsāk diskusiju  ar grupas dalībniekiem, kuri var izmantot filmā notiekošo kā metaforu notikumiem savā dzīvē.
Nobeigumā konsultants velk paralēles filmā notiekošajam ar pašu klientu aktuālajām problēmām, ar pārvērtējošās konsultēšanas metodēm izzina to cēloni un kopīgi meklē iespēju radīt dinamiku šķietami nerisināmās dzīves situācijās.

Vakara gaitā noskaidrosim:
* Kā stereotipi attiecībās traucē vienam otru sadzirdēt?
* Kādas ir tavas nepiepildītās gaidas no partnera un ko ar tām darīt?
* Kas notiek, ja tu atsakies skatīties futbolu, bet viņš iemīlējis “Lāsmu”?

Nodarbību vadīs Labo Domu Pieturas veidotāja, pārvērtējošā konsultante ELĪNA NEILANDE.

“Ja smilšu spēļu terapijā esam pieraduši pie smilškastes un mantiņām kā “starpnieku” klienta un konsultanta kopīgā darbā, tad kino kļūst par sava veida komunikācijas tiltiņu par klienta emocijām caur filmas varoņu dzīvi. Klienti labprātāk dalās pārdomās par uz ekrāna notikušo, nevis pievēršas paši savai grūtībai. Savukārt tas, ko klients atklāj par savu attieksmi pret galveno varoni, sižetu, filmas atrisinājumu, ir svarīga informācija konsultantam, jo signalizē par aktuālo problēmu klienta paša dzīvē,” – Elīna.

Nodarbības CENA
Ar priekšapmaksu – 5 Ls
Nodarbības dienā – 7 Ls

Nodarbības VIETA
SievietesPasaule.lv telpās, Brīvības ielā 99-4, 3.stāvs

Nodarbības LAIKS
16.jūnijs plkst 18:30 

KĀ PIETEIKTIES?
Lai piedalītos šajā semināru ciklā, Tev jāpiesakās rakstot uz e-pastu sp@sievietespasaule.lv, norādot vārdu, uzvārdu, telefona numuru. Neskaidrību gadījumā zvani un jautā – tel. 25990679

Dalīties.

Atstāt Ziņu