Klasiskie Itāļu virtuves pavārmākslas kursi
Kamēr pavasaris lēnam vel tik nāk pie mums, piedāvājam izbaudīt Itāliju un daļiņu no tas. Itāļu virtuve neatstāj vienaldzīgu nevienu….lazanja, tiramisu, bruchetta…. mmm… vardi paši kūst mutē, bet vai Tu zini, ka to visu pareizi pagatavot? Nāc un atklāj itāļu virtuvi kopa ar mums, lieliskā šefpavāra Alexa Žiļuka ( restorāns Le Dome ) virsvadība.
Ko mēs piedāvājam? :
Mācīsimies gatavot:
• Bruchettas ar ceptajām sēnēm un Parmesan sieru, ķiršu tomātiem un baziliku, kazas sieru un grillētu papriku
• Dārzeņu šifonades salati, ar rukolu, Kalamato olivām un kazas sieru. Grilleto tomātu krēmzupu ar mandelēm un timiānu
• Pasta penne ar saulē kaltētiem tomātiem, ciedru riekstiem un Parmesan sieru
• Tagliatelle pasta ar portobello sēnēm, mascarpones sieru un pētersiļiem
• Rissotto: Garneļu rizotto ar mascarpones sieru un zaļajiem zirnīšiem
• Deserts: Tiramisu deserts ar kafijas sīrupu un šokolādi
•
Kad un kur?:
Restorāns Hotel Dome&Spa Miesnieka iela 4, Rīga
Šefpavārs: Alexs Žiluks
16.Aprīlis plkst: 12 (kursu ilgums ~ 3h)
Izmaksas: Ls 20,- no personas
Kur pieteikties:
rozmarino@inbox.lv
www.wix.com/rosmarino/kursi
Mob: 26417796 – Evita
Mob: 29450005 – Dace
Informāciju par pavaru varat atrast www.sefpavars.lv