Vārda dienu svin: Māris, Mārica, Maigurs

Saņem pēc nopelniem!

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ziniet, es ticu domu spēkam un ticu, ka no Visuma (vai Dieva, kā nu kurš to sauc) mēs saņemam visu, kas mums pienākas. Gan labo, gan slikto, ja paši to piesaucam.

Kāda mana paziņa, kurai  tāstīju par to, kā domas materializējas, man teica – “aa, jā, es šito izmantoju diendienā – es līdz pēdējam sīkumam izdomāju visas sliktās lietas, jo tad jau tās nepiepildās”.
Viņa ir no tiem cilvēkiem, kas nepārtraukti iekuļas nepatikšanās – kāds iegāž pa galvu un atņem telefonu, aiznes tv no dzīvokļa, pazaudē somu vai brilles, un viņa saka, ka tas nepiepildās!! 🙂

Par to saņemšanu ir tā – ja domājam labas lietas, tad arī saņemam pozitīvo, ja dzīvojam negatīvā noskaņā, tad saņemam vilšanos un sirdssāpes. Tā mēs saņemam, ko esam “prasījuši”, jo Visums nezina ne vārdu “nē”, ne tā pozitīvo vai negatīvo noskaņu (negribu, lai manas attiecības beidza). Visums tikai redz tavu vizualizāciju – attiecības beidzas – un palīdz šim procesam beigties.

Varat smieties, taču tas strādā. Līdz pat tādiem sīkumiem kā konta papildināšanās vajadzīgajā mirklī un suši bāra atvēršanās blakus birojam, jo esi ielīmējis vizualizācijas dēlī suši. 🙂 Un, ja kas nestrādā, tad problēma ir tavā galvā/zemapziņā, tur kaut kas bloķē situācijas realizēšanos. Pārsvarā tā ir neticība, ka lielas lietas var mainīties tā, uz burvju mājienu, šaubas vai neveiksmīgu attiecību rezultāts, kas zemapziņā sūta pretējus signālus.

Bet rakstu es to tādēļ, ka vakar man uz ielas radās situācija, kura lika man raudāt. Es redzēju vecu tantuku, kas meklēja pudeles miskastē – no alkoholisma ne smakas, droši vien kārtējais samazināto pensiju upuris. Es piedāvāju viņai latiņu – viņas sejā bija šīs skumjas un lepnums, aizvainojums un nožēla, ka nespēs paņemt to naudiņu, kaut arī ir skaidrs, ka tas viņai ir vajadzīgs. “Kāpēc? man nevajag, lai jūs padalāties, es pati varu iztikt ar savu pensiju” – protams, nepaņēma.
Bet varbūt šis bija viens no veidiem kā Visums uzklausīja viņas lūgšanas, atvieglot finansiālo stāvokli. Tev netop dots, ja neesi to pelnījis..

Ir jātic pārmaiņām, jāuzticas un jāpaļaujas, ja jau reiz esi lūdzis. Un esi modrs, ja lūdz, tad skaties apkārt un pieņem izaicinājumus, pat, ja tie liekas visnereālākie, Visumam ir humora izjūta un lieliska izdoma 🙂

Dalīties.

1 komentārs

  1. Jā, šim te es ticu! No sirds ticu, domāju, piepildās un jūtos fantastiski! Sliktās domas pārfrāzēju labajās ar labām sekām un tas strādā!

Atstāt Ziņu