Vārda dienu svin: Māris, Mārica, Maigurs

Taizemes pēdu masāža

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vai zinājāt, ka pēdās ir apslēpts viss ticības un dievbijības spēks? Pieskaroties svēta cilvēka pēdām, cilvēkam tiek dotas spējas attīstīties.

Uz pēdām atrodas punkti – visu orgānu projekcijas, iedarbodamies uz tiem, mēs efektīgi iedarbojamies uz visu organismu. Organismā parādās dzīvības spēku pieplūdums un harmonija. Tiek panākta absolūta atslābināšanās un iekšējā komforta sajūta. Masāža tiek veikta ar koka irbulīšiem vai pusdārgakmeņu kristāliņiem un rokām. Procedūrai tiek izmantots speciāls sviests. Tiek masētas pēdas, apakšstilbs un augšstilbs. Mācoties Taizemes masāžu, tiek detalizēti apgūta slimību noteikšana pēc pēdas stāvokļa, tiek dotas receptes un speciāli paņēmieni konkrētu slimību stāvokļa uzlabošanai vai ārstēšanai.

Taizemes masāža:
– Uzlabo limfas un asins cirkulāciju
– Noņem smaguma sajūtu kājās
– Noņem tūsku, palīdz pie varikozo vēnu problēmām
– Uzlabo reproduktīvās sistēmas darbību(priekšdziedzeris, olnīcas)
– Palīdz pie kaulu deformācijas
– Uzlabo miegu
– Uzlabo visu iekšējo orgānu darbību
– Samazina svaru
– Uzlabojas veselība, atjaunojas harmonija gan ķermenī gan garā.

Taizemes pēdu masāža tiek praktizēta vairtāk kā 2000 gadus gan Korejā, Indijā, Ķīnā un Japānā. To turpina praktizēt un apgūt pie Budistu mūkiem Taizemes tempļos. Šī tehnika darbojas līdzīgi kā refleksoterapija – iedarbojoties ar spiedienu uz noteiktiem punktiem, stimulējot iekšējos orgānus, radot balansu starp ķermeni un prātu, kā arī aktivizē ķermeņa dabīgo pašatveseļošanās mehānismu.

Dalīties.

Atstāt Ziņu