Vārda dienu svin: Māris, Mārica, Maigurs

VISS ir iespējams 1

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Rīta brokastu auzu pārslu putra ar piparmētru tēju bija gana laba pirmajām trim stundām. Lai apklusinātu iekšējo kuņģa monologu, ap 10 apēdu vienu ābolu un apelsīnu. Pusdienlaikā ar īstu lepnumu uzsildīju rīsus, pievienoju tiem gurķus, tomātus un krējumu. Daži kolēģi to nodēvēja par cūkēdienu, bet daži līdzjūtīgi apvaicājās, vai tā ir piespiedu diēta kādas slimības dēļ. Nezināju, kam izteikt lielāku līdzjūtību: cūku ēdienkartes pārzinātajiem vai arī diētas speciālistiem. Es tās nosaucu par fiksajām pusdienām.
Tā kā rīta skrējiens izpalika lielā aukstuma dēļ, nolēmu nedaudz izkustēties vakarpusē pēc darba. Visgrūtāk bija piespiest sevi uzvilkt sporta apģērbu un izritināt vingrošanas paklājiņu… beigās tā aizrāvos ar staipīšanos un presītes trenēšanu, ka nemanīju, ka 40 min. pagājušas. Varu ieteikt 5 Tibetiešus-  lielisks vingrojumu komplekss ar visām pamācībām, der pat tām, kas nelasa angļu valodā (http://www.lifeevents.org/5-tibetans-energy-rejuvenation-exercises.htm ).  Pirmajai dienai pietiek. Eh, varētu ātrāk tas aukstums beigties, gribas skriet un ķert pirmās pavasara smaržas!
Kaut kā aizmirsās vakariņu ēšana. Pirms rušināšanās spilvenos vēl padzēru tēju un glāzi dzeramā jogurta. Un tagad mans saldais- vakara filma. No rīta nosvēršos, tad sapratīšu, vai šis variants strādā, bet jau tagad jūtu, ka parādījusies iekšēja viegluma sajūta.

Dalīties.

Atstāt Ziņu