Vārda dienu svin: Verners, Muntis

Dažādi jaunumi

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Lai arī laika ziņās sinoptiķi ziņo, ka pavasari varam gaidīt vien uz aprīļa vidu, pie mums – Sievietes Pasaulē – pavasaris jau sācies un pamazām vien pārņems arī Tavu sirdi!

Mums ir milzīgs prieks par projektu „Uzplauksti pavasarim”, ko esam izauklējušas un kas mums ļaus Tevi satikt klātienē gan Rīgā, gan Kuldīgā, Valmierā, Jelgavā un Rēzeknē.

Ceram, ka tikšanās klātienē kļūs par jauku tradīciju! Kādas, par un ar ko, kur, cik bieži notiks tikšanās, ir atkarīgs no jums! Tāpēc – kā vienmēr gaidām ieteikumus un priekšlikumus. Jo mūsu mērķis taču ir veidot šo pasauli kopā – un kāpēc gan, lai mēs reizi pa reizei neizrautos arī ārpus virtuālās pasaules.

Tikmēr gaidot pavasari mēs turpinām čakli strādāt arī pie dažādiem papildinājumiem un uzlabojumiem portālā. Pievērs uzmanību, jo, ļoti iespējams, ka neesi visu pamanījusi un kaut kas no tā tev ievērojami atvieglos mūsu portāla lietošanu.

• SievietesPasaule.lv ir parādījusies „Tava izvēle”, kas tev ļauj tikai ar viena klikšķa palīdzību un komentāriem izteikties par kādu tēmu, paust savu viedokli.
Kur tu to vari atrast? Sākumlapā pie jaunākajiem blogiem! Bet. Tev ir iespēja arī sekot līdzi tam, kā ir noslēgušās iepriekšējo dienu izvēles. To tu vari izdarīt sadaļā „Sievietes Pasaules izvēles”, kas paslēpusies augšējā izvēlnē zem trīs maģiskajiem vārdiem „Vēl Sievietes Pasaulē”!

• Ak, jā! Vai esi pamanījusi, ka mums ir pamainījusies augšas izvēlne? Tas tāpēc, ka mums ir nākušas klāt jaunas sadaļas, kur rakstām par darba un karjeras lietām, kā arī par tehnoloģijām. Trīs maģiskie vārdi „Vēl Sievietes Pasaulē” zem sevis slēpj sadaļas „Tehnoloģijas”, „Darbs&Izaugsme”, „Blogi”, „Sievietes Pasaules izvēles”. Un tici – drīz šeit nāks vēl šis tas interesants! Bet tas intrigai, lai pagaidām paliek noslēpumā!

• Kas vēl mums jauns? Ja gadījumā pēkšņi apjūc portālā un nezini, kur kas meklējams. Pašā portāla apakšā ir iespēja apskatīties Lapas karti. Tas ir gluži kā daudzstāvu mājas plāns, kur redzams katrs stāvs (sadaļa) un istabas (apakšsadaļas), kas tajā ir.

• Mūsu jaunums ir arī „Kino sadaļa”. Tās ietvaros mēs gribam mudināt dzimt un rasties jauniem „tautas kino kritiķiem”. To var darīt – rakstot recenzijas par jaunākajām un arī par jau vecām filmām. Jaunākās recenzijas ir lasāmas kā portāla sākumlapā labajā malā, tā sadaļā Izklaide&Svētki pie kino jaunumiem.

• Vēl ir pāris sīkas tīri tehniskas lietas, bet tās var ievērojami atvieglot tavu dzīvi. Par tām plašāk aprakstīts arī sadaļā „Tehnoloģijas”. Par ko tieši ir runa? Par mazajām podziņām, ko redzi portāla augšpusē pie reģistrācijas un ielogošanās lauka. Atkarībā no tā, vai lieto Internet Explorer vai Mozilla Firefox, tev ir redzamas vai nu 4 vai 2 podziņas. Divas no tām – sarkanā (iestatīt portālu kā tavu mājas lapu) un zaļā (atzīmē portālu kā savu favorītlapu) – atbrīvo tevi no nepieciešamības ikreiz, lai ienāktu portālā, rakstīt mūsu adresi. Mēs būsim tikai viena klikšķa attālumā! Šīs abas iespējas pagaidām ir pieejamas tikai Intenet Explorer lietotājām. Pārējās divas – oranžā (RSS) un zilā (Twitter) podziņa – tev var palīdzēt, neienākot SievietesPasaule.lv, uzzināt par jaunāko portālā.

• Vēlreiz atgādinām, ka arī zem konkrēta raksta tev ir iespēja par izlasīto pastāstīt tālāk citiem. Ja esi reģistrējusies draugiem.lv, spiežot uz pogu „Ieteikt draugiem.lv”, raksts un tavs komentārs nonāks draugiem.lv „Runā” sadaļā. Ja esi kaismīga tviterotāja – vari par izlasīto iečivināt twitter.com. Un, protams, tev ir iespēja izlasīto arī izdrukāt!

Lai jauks pavasara gaidīšanas laiks!

SievietesPasaules komanda

Dalīties.

10 komentārs

  1. CasaBlanca on

    Jā, zaļā lapiņa ir labs akcentiņš gan šeit, gan varētu būt jauka kaklarota vai piespraude arī dzīvē!

Atstāt Ziņu