Vārda dienu svin: Guntra, Ginters, Marianna

Annijas stāsts

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Nekad neesmu bijusi sevišķi slaida, esmu norakstījusi to uz “kauliem”, stresu, resniem spoguļiem, slikti pašūtām drēbēm utt. Uz iedzimtību gan īsti nevarēju, jo mamma un vecmamma bija slaidas un maziņas 🙂 Nu, varbūt tēva meita esmu 🙂

Nekad neesmu bijusi arī liela sportotāja, gadus 7 atpakaļ uz pāris mēnešiem atklāju priekš sevis body-baikus. Pēc 4. nodarbības, kad muskuļi beidzot bija apraduši un spēju noturēties kājās netrīcot, jutos fantastiski, bet apstākļu sakritības dēļ nācās pārtraukt, tā arī nenoķerot to sajūtu, kā tas ir – būt vingrai un apmierinātai ar savu ķermeni. Nobijos un neatgriezos.

Šogad, es sevi vēroju pēc mazā piedzimšanas un domāju, uz kurieni es ripoju ar saviem + 20? Sēdošs darbs, arī klubos vairs neizkustos, enerģijas nepietiek. Nesen atradu albumā bildi, kur esmu 15 gadus jauna, slaida kā dejotāja no MTV beach-parties 🙂 Izrādījās, ka kauli tomēr nav pie vainas. Un kopš tās dienas man ir no mugurpuses piezadzies un nelaiž vaļā mazais pārdrošais sapnītis par īso melno vakarkleitiņu un muskuļotām rokām kā Madonnai gadus 15 atpakaļ 🙂

Citām meitenēm ir sapnis apprecēt princi sudrabotā jaguārā, citai atvērt savu modes salonu, bet es sapņoju par gazeles veiklumu. Protams, 20 kg nav vienā mēnesī nometami kopā ar eža kažociņu, bet 21 diena esot tas laiks, kad cilvēks pierod pie visa jaunā un nomaina savus vecos paradumus un pieņem jaunus. Esmu gatava pārmaiņām un darbam ar savu ķermeni, ēdienkarti un ikdienas ritmu.

Visiedvesmojošākā ir iespēja saņemt speciālista padomu, kas ir atbilstošs tieši man. Es vēlos būt lieliskā formā un nav runa par pazaudētiem kilogramiem, bet veselīgu dzīvesveidu. Vēlos beidzot sajust(un paturēt), kas ir tas, ko mīl tie sportiskie cilvēki aktīvajā dzīvesveidā un būt viena no viņiem :)!

<b>Annija (32)</b>

Dalīties.

Atstāt Ziņu