Vārda dienu svin: Guntra, Ginters, Marianna

Man istabā līst lietus!

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Cik dievīga skaņa – līst lietus. Pak, pak, pak- ūdens lāses atsitas pret koku lapām un zemi, arvien skaļāk un ātrāk. Gāž! Aizveru acis un iztēlojos, ka stāvu lietū meža vidū. Uh, kāds kaifs!

Nē, nē, vēl neesmu saķērusi karstuma dūrienu un pavisam noteikti nemurgoju.

Šodien atklāju vienu burvīgu interneta vietni, ko radījuši mūsu pašu bāleliņi Latvijā, un kas pēdējā laikā gūst arvien lielāku popularitāti visā pasaulē:

http://www.naturesoundsfor.me/

Tā ir vietne, kurā bez maksas var klausīties dabas skaņas.
Tur ir izvēles josla, kurā vari izvēlēties, kādas skaņas gribi klausīties: pludmales viļņu šalkoņu, lietus pakšķus, putnu dziesmas, varžu kurkstēšanu utt.

Brīnišķīga vietne!
Man tagad istabā līst lietus, nevis līst, bet gāž kā ar spaiņiem, un dzied putni! 🙂

Dalīties.

8 komentāru

  1. Jau kādu laiku alkstu nokrāsot sarkanus nadziņus, tomēr neuzdrošinos. Bail, ka tie ļoti izcelsies un es nepratīšu tos pienācīgi pasniegt.

  2. Jūlija Liene R. on

    Es ari agrāk neuzdrošinājos, bet vienreiz saņēmos un tieši īsus sarkanus nolakoju, izskatījās tiešām superīgi! Un it nemaz nebija tik ļoti uzkrītoši. Domāju, ja būtu gari sarkani,tad gan es justos neērti.

  3. Samanta.mazaas rulē. on

    Man tgd ir sarkani nadziņi ,bet ir viena problēma. Es nezinu kā saglabāt to sarkano krāsu ilgāk man tā stav tikai vienu dienu! Tas manu prāt nav normāli. Varbūt tā iemesls ir tas ka katru dienienu eju ravet?

Atstāt Ziņu