Vārda dienu svin: Guntra, Ginters, Marianna

Atzīšanās rudenim

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Rudens.

Rudenī ir forši pastaigāties ar mīļiem cilvēkiem un baudīt skaisto dabu, man patīk kā krāsainas lapas čaukst zem manām velosipēda riepām kad ik dienu dodos uz darbu, jā tas ir tik foršs gadalaiks, vakari kļūst tumšāki un vēsāki, bet tas viss piedod vēl īpašāku rozīnīti katrai dienai. Protams var pavērot krāsainus lietussargus, kad rudenī līst lietus tas paliek vēl krāsaināks, jo krāsainām lapām pievienojas cilvēku krāsainie lietussargi. Un bilde ko pievienoju ir tapusi 2007.gadā 20.oktobrī saulainā rudens dienā, kad abas ar krustmeitiņu izgājām ārā rudeni lūkoties!
Tāpēc mīļie, jaukie cilvēki izbaudiet dzīvi un savu skaisto Latvijas dabu, saulainas un rudenīgas visiem dienas! 🙂

Dalīties.

4 komentāru

  1. Līga Rozentāle on

    Ak, kā man arī gribētos pārvietoties ar velosipēdu! Bet baiļojos, tomēr Rīga pilna auto un no manas mājas tikt uz centru ar riteni ir diezgan sarežģīti. Tā kā Tu esi laimīga, ka vari rudeni baudīt uz velosipēda! <br>Un man patika Tava doma par rozīnīti katrai dienai. Tā vietā lai sūrotos par lietu un vēju, jāatrod tās dienas īpašā rozīnīte.

  2. Līga Bebriša on

    Paldies Līga R. par jauko komentāru!Es dzīvoju Jelgavā un man veloceliņš ir tieši līdz darba vietai,un aktīvs dzīvesveids ir vislabākais kas cilvēkam šajā dzīvē ir nepieciešams, tas sniedz vairāk pieka ikdienā!

Atstāt Ziņu