Vārda dienu svin: Guntra, Ginters, Marianna

Mans Rudens

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Šogad rudens atskrējis tiešām nemanāmi ātri. Nezinu kāpēc tā, bet varbūt tāpēc, ka šovasar ļoti biju aizņemta vairāk ar bērniem un ar visu, ko citu. Bet baudot skaisto vasaru pēkšņi jau rudens klāt.

Bet vai dzirdat tās skaņas, to pasakaino un jauko smaržu, brīnišķīgo sajūtu, kad saproti, ka ir mainījies gadalaiks. RUDENS IR KLĀT! Visur apkārt ir mainījusies smarža un es jūtu visādus sīkums, gaisā virmo smarža, kuru es nespējuaprakstīt, bet zinu, ka tā smaržo rudens. Ejot gar pilsētas kapiem viss ir tik pasakaini nokrāsojies un tam pat nav izmantotas krāsas. Jūs saprotat, ka daba pati sevi izkrāso. Un visbrīnišķīgākāskrāsās. Te vēl pavasarīgi zaļi, te vasarīgi dzeltenais, bet še kur, re kur jau viz arī pasakaini sarkanās lapas. Mmmmm vienkārši burvīgi !!!

Vēja skaņa lapās, kuras turas ar pēdējiem spēkiem. Tik spītīgi turas pretī rudenīgajamvējam, lai tās nenorautu no koka.

Un ziedi! Tie rudeni ir ļoti krāšņi un izceļ pelēcīgo laiku.
Vienkārši fantastiski.

Un, protams, RUDENS ir ražas laiks un dārzā ir pārpārēm dabas veltes. It īpaši man garšo āboli .Tos varu ēst un ēst un katrs kumoss atgādina par to, ka rudens ir atnācis.

Izbaudīsim šo patiesi jauko skaistumu un nebēdāsimies par to, ka šad tad būs drūmie vakari un pelēcīgie rīti, jo tas viss pieder pie RUDENS.

Un tomēr, kaut arī rudenī biežilīst lietus dosimies jaukās vakara pastaigās un sajutīsim to pasakaino un patīkamo smaržu, kas ir visur apkārt mums

Es nekaunos teikt, ka ES MĪLU RUDENI!!! Mīliet arī Jūs!

Lai Jums Jauks un izdevies šis rudens. Spītēsim, kā koku lapas pretī ne tik patīkamajām rudens dienām un izbaudīsim SKAITO,PASAKAINO UN SMARŽĀM BAGĀTO RUDENI!

Dalīties.

Atstāt Ziņu