Vārda dienu svin: Guntra, Ginters, Marianna

viegli rudenīgi

Pinterest LinkedIn Tumblr +

oiiiiii
vai tad nav skaisti aiz loga!
jebkura nodzeltējusi, vai pat apsārtojusi lapa vēsta par to, ka drīz būs ziemassvētki un vai tā nav jauka sajūta? vai tad jūs negaidat to, kad izkritīs sniegs un mājas būs rotātas ar mirgojošām spuldzītēm. bet ar šīm spuldzītēm man saistās arī skumjais, pagājušajā gadā es pirmo reizi viea gatavojos ziemassētkiem viena pirku dāvanas viena biju kad tik ļoti gribējās pie ģimenes.. šogad arī droši vien būs tāpat, tikai tas vairs nebūs tik sāpīgi jo sāpīgi ir tikai pirmo reizi. šogad es ar mierīgu sirdi staigāšu pa milzīgajiem tirdzniecības centriem un lūkošos uz laimīgajiem bērniem kuri var ar savu ģimeni kopā iepirkties ziemassvētku gadatirgū, bet ir arī pozitīvais taja visā, jo tieši uz ziemassvētkiem es būšu kopā ar mīļajiem, vientulība mani skars tikai pirms svētkiem.

nu labi pietiks par ziemassvētkiem par to es te noraudāšu vēl veselu stāstu, tikai vēlāk.

man tik ļoti pietrūkst cilvēku atbalsta, es jūtos tik vientuļa, ka īsti pat nezinu ko darīt. man nav neviena. man TE nav neviena. es esmu pavisam viena, pavisam tukša. man tik ļoti gribas sajusties kādam vajadzīgai, tik ļoti gribas būt mīlētai un lolotai.

cik ļoti es gribu atpakaļ apmēram divus gadus pagātnē. ej uz skolu, vecāki pabaro, norāj par visvisādām muļķībām.. tev nav jādoma par to, kā savilkt galus un samaksāt rēķinus, tev patiesībā ne par ko nav jādomā.. tu vnk dzīvo un viss!es gribu pie vecākiem, pieglausties tiem klāt, ka tāds mazs bērns un sajust ka vēl joprojām viss ir labi!

bet paskatīsimies uz to visu no otras puses!!
ir taču rudens, ārā ir tik skasti! ņem mugursomu, velc kājās krosenes un ajdaaa uz siguldu.. fotografējies uz nebēdu, velāk saliec draugos albūmu ar banālu nosaukumu “rudens siguldā!” 😀

bet galvenais rudenī ir mīlestība! manuprāt, rudenī to gribas vēl pat vairāk kā pavasarī, jo tev gribas kādu mīļu cilvēku sev klāt pirms vel sākas sals.

sasildiet viens otru. uzsmaidi! piezvani labākajai draudzenei un pasaki, cik ļoti tev viņas pietrūkst! piezvani māsai, brālim vecākiem un pasaki, cik ļoti stipri tu viņus mīli. bet pats galvenais apstājies pie spoguļa un pasaki, ka tu neesi viena, jo līdz brīdim, kamēr pasaulē tu nebūsi vienīgais cilvēks, 100% būs kāds, kuram tu būsi vajadzīgs! SMAIDI, TEV TAS PIESTĀV! notici sev, MĪLI SEVI!

Dalīties.

Atstāt Ziņu