Vārda dienu svin: Modris, Matīss, Mariss

Aroma eļļa naudas piesaistīšanai

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Droši vien, jūs zināt vai esat dzirdējuši par rituāliem naudas piesaistīšanai. Tuvojoties Ziemassvētkiem un Jaunajam gadam šī tēma kļūst vēl aktuālāka, tāpēc es vēlos izstāstīt, kā var naudu pievilināt ar aromaterapijas palīdzību.

Ēteriskās eļļas – ir ļoti aromātisku organisko vielu maisījumi, kuriem piemīt ne tikai patīkama stipri izteikta smarža. Tajos ir savākti visas augu brīnumainās un ārstnieciskās īpašības, kā arī to jūtas un emocijas. Zinātniekiem jau sen zināms, ka augi ir spējīgi reaģēt uz cilvēku emocijām, viņiem ir savas domas, un pat jūtas. Šī iemesla dēļ ēteriskās eļļas var palīdzēt tādā sarežģītajā lietā, kā bagātības un naudas veiksmes pievilkšana.

Es vēlos padalīties ar burvīgu aromātu maisījumu, kurš palīdzēs jums pievilkt naudu. Izmēģiniet to un kas zina, varbūt šīs rituāls palīdzēs tieši jums gūt finansiālu neatkarību un pārlicību par nākotni, jo īpaši Jaunā gada priekšvakarā.

Aroma eļļa naudas piesaistīšanai

Sastāvs: saldo mandeļu eļļa, pačūlijas, ciedru koka, muskatrieksta un kanēļa ēteriskās eļļas.

Iedarbība

Pačuli – nes saticību, auglību, naudu, biznesa panākumus, stabilitāti, izaugsmi, palīdz darbaiekārtošanā.
Ciedru koks – palīdz mainīt likteni, panākt ātru kvalifikācijas paaugstināšanu.
Muskatrieksts – piesaista naudu, veicina uzplaukumu un sekmīgo darījumu noslēgšanu.
Kanēlis – lieliski bagāts aromāts, kas pievelk naudu.

Lietošana
Sākumā uzlādējiet savu pudelīti ar aroma eļļu ar savu naudas mērķi. Paņemiet to rokās, paturiet dažas minūtes plaukstās un tajā pašā laikā vizualizējiet to, ko vēlaties iegādāties tuvākajā laikā. Tā var būt kaut kāda konkrēta lieta, vai jauns darbs, vai arī jūs gatavojaties atvērt savu biznesu. Tad saspiediet šo vizualizēto bildi enerģijas bumbā un nosūtiet to pudelītē.
Šādā veidā pudelīte ir ielādēta. Tagad šo uzlādēto eļļu ar enerģijas pārpilnību vajag atbrīvot, lai tā dotos paredzēto mērķu sasniegšanai un īstenošanai.

Ir četri veidi, kā to var izdarīt:
1. Ieeļot sveci ar uzlādēto eļļu (vislabāk lai svece ir zaļa – šī ir naudas un bagātības krāsa), un pēc tam sadedzināt, dedzinot to pāris minūtes katru dienu – atkarībā no sveces lieluma. Svecīti labāk sākt dedzināt sestajā Mēness dienā un viņai ir jāsadeg līdz 15-16 Mēness dienai (pilns mēness).
2. Uzklāt un iemasēt eļļu uz tādām ķermeņa vietām, kur notiek izteikta pulsācija (paduses, cirkšņi, elkoņu locītavas, plaukstas pamati). Jūsu organisms sāks izdalīt aromātu un līdz ar to tiks atbrīvota arī enerģija.
3. Uzklāt pāris pilienu eļļas uz naudas maka, bankas karti vai banknotēm, iemasēt eļļu rokās un ieeļot mājas vai darba durvju rokturi.
4. Izmantot aroma lampu. Lietošanas process vienkāršs: piepildiet kausu ar ūdeni un pievienojiet tam 3-5 eļļas pilienus. Kad svece sakarsēs maisījumu, eļļas gaistošie tvaiki izklīdīs gaisā ar jūsu ielādēto naudas mērķi.
Degoša aroma lampa aktivizē uzreiz 4 pamata elementus naudas piesaistīšanai: uguns, ūdens, zeme (aromalampu pārsvarā taisa no ķeramikas) un gaiss.

Dalīties.

Atstāt Ziņu