Vārda dienu svin: Modris, Matīss, Mariss

Nu un tad?

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Jauns gads un protams jauns plānotājs. Šodien veco plānotāju pārlapoju un gribēju jau mest ārā, kad man acīs iekrita viens citāts. Tik jocīgi, man veselu gadu viņš bija, bet šo ieteikumu es pamanīju tikai tagad!
Laikam jau pareizi saka, ka mēs pamanam kaut ko tikai tad, kad esam to gatavi saprast vai mums tas ir tieši tobrīd vajadzīgs.
Kas tas bija par citātu? Tūlīt ielikšu, varbūt arī kādai no jums tas patiks. Man vismaz to izlasot bija jāsāk smieties!

“Jebkuru situāciju, kas draud ar stresu un nemieru, vērts pārmērīt ar trim burvju vārdiem…(tagad sagatavojieties tiem maģiskajiem vārdiem! :D) – NU UN TAD? Vai šis notikums, šie uztraukumi vai šis cilvēks man būs svarīgi arī pēc pusgada, gada? Jā? Risinām! Nē? Pasmaidām un dzīvojam tālāk!”

Nu vai nav vienreizēji labi pateikts? 🙂

Dalīties.

7 komentāru

  1. interesants raksts…mazliet pofigisms- NU UN TAD!:)) ja visiem būs tāda attieksme pret apkārtnotiekošo, tad nemaz tik labi arī nebūs, ja nu tikai dažreiz :))

  2. Līga Rozentāle on

    Es domāju, ka no tās "Nu un tad?" attieksmes derētu paņemt to daļiņu, kas attiecas uz iekšējo pārdzīvojumu un pašpārmetumu pasauli. Mēs bieži piešķiram notikumiem pārāk lielu nozīmi, pārdzīvojam pārāk daudz. Manuprāt, tas "Nu un tad?" nenozīmē nospļauties un neko nerisināt, tas nozīmē- nepūst no mušas ziloni un neķert kreņķi par lietām, kas notikušas, nu un notika, notika, jāķeras klāt to risināšanai 🙂

  3. Viviāna V. on

    Es domāju, ka Yule nebija domājusi, ka tagad par visu un visur jāsaka "Nu un tad?". Tad jau patiešām tā ir tāda rozā briļļu uzlikšana. Es te vairāk saskatu aicinājumu vienmēr rūpīgi izsvērt situāciju un patiešām saprast, tā ir tavu raižu, stresa, pašpārmetuma vērta, vai arī nav. Jo ļoti bieži taču ir tā, ka situācija jau sen ir desmitreiz mainījusies, bet mēs vēl sevi graužam par to, ka varējām rīkoties savādāk, ka vajadzēja pateikt savādāk. Tad vai nu aizej un atvainojies, pasaki savādāk vai arī pati sev pasaki "Nu un tad?" un ej tālāk.

Atstāt Ziņu