Vārda dienu svin: Beāte, Beatrise

Vistas krēmzupa ar riekstiem

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ja nezini, ko pagatavot vakariņās, Nataša piedāvā garšīgu ideju: sātīgu vistas krēmzupu ar riekstiem. Labu apetīti!

Sastāvdaļas:
400 g vistas filejas
300 g kausēta siera (var likt mazāk,vai arī mazliet vairāk, tā kā esmu siera mīļotāja, lieku vairāk)
150 g rīsi
400 g kartupeļi
150 g burkāni
150 g sīpoli
sāls, pipari, zaļumi pēc vēlēšanas

Pagatavošana:
Vistas fileju vārīt 3 l ūdenī, pievienot sāli, piparus un vārīt līdz gatava (apmēram 20 minūtes). Kad vistas fileja gatava, ņemam ārā, un liekam vārīties rīsus 10 minūtes. Smalki sagriežam sīpolus, sarīvējam uz smalkās rīves burkānus.

Kartupeļus un vistu sagriežam nelielos gabaliņos. Katlā liekam kartupeļus, sīpolus, burkānus, vāram 7 minūtes, tad pievienojam sagriezto vistas fileju. Vāram līdz kartupeļi gatavi. Pievienojam kausēto sieru, izmaisām un noņemam no uguns.

Sablenderējam. Pasniedzam ar sasmalcinātiem zemesriekstiem, bet domāju, ka citi rieksti arī ies klāt.
Protams, var pasniegt arī ar maizes grauzdiņiem vai ar zaļumiem.

Dalīties.

Atstāt Ziņu