Ja šajā laikā ir nācies griezt ceļu kādam negantam vīrusam, tad uzvāri vīrusu aizbiedēšanas tēju!
* Krūzē liec nomizota citrona gabaliņus, uz pusēm sagrieztas mandarīnu šķēlītes, atsaldētas upenes vai avenes (var izmantot arī zapti), medu un nelielus ingvera gabaliņus.
* Nedaudz pielej karstu ūdeni, izmaisi un ļauj pāris minūtes ievilkties, tad ar karsto ūdeni pielej krūzi līdz augšai un dzen vīrusus prom!
* Neaizmirsti, ka lai ogas, tējas un medus nezaudētu savas ārstnieciskās īpašības, nelej verdošu ūdeni. Labāk izmanto aptuveni 80 – 95 grādus karstu.
___________________
Izmēģini arī šo!
VESELĪGAIS UN TONIZĒJOŠAIS INGVERA,
CITRONA UN MEDUS DZĒRIENS
Ingvers, citrons, medus,- katrs par sevi ļoti vērtīgs un noderīgs,
taču kopā sajaukts kļūst par īstu enerģijas un veselīguma bumbu.
4 komentāru
Cik zināms medu karsējot rodas indīgas vielas, tā kā. iesaku medu pievienot pēc vārīšanas un ne karstākai kā 40 grādu tējai,
Karsējot medu nevis rodas indīgas vielas, bet medus zaudē savu vērtību, t. i. nav tik bagāts vitamīniem.
Mēs darbā ''niekojamies'' ar tēju kur ingvers iet kopā ar ābolu mizām/tikai no pašu dārziem/Laba garša,var pievienot medu,vai nebalināto cukuru.Vairāk kā profikakses līdzeklis.
Iesaku <a href="https://goodnessme.ca/blogs/goodness-me/21-immune-boosting-foods-tonics-teas/"> šo rakstu </a izpētīt