Vārda dienu svin: Guntra, Ginters, Marianna

Tomāti un gurķi želejā

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Visu sagriež, sakārto burkās.
Uzvāru marinādi.
1 l marinādes (sanāk ~5 puslitra burciņas): 5 ēdamkarotes želatīna (2 standarta paciņas), 2 ēdamkarotes sāls, 4 ēdamkarotes cukura, 6 ēdamkarotesgalda etiķis, tomāti ,gurķi, sīpoli ,graudu pipari, lauru lapas, dilles
nu bet protams, ka sāli, cukuru, etiķi katrs var likt pēc savas garšas-mazāk vai vairāk.

Želatīnu lieku karstā marinādē un leju virsū.
Burkas aizvākoju, nekarsēju, labi stāv un vitamīni ar vairāk.
Var skaistumam pielikt ar kādu paprikas šķēli vai nelielu vārītu sēnīti.

 

Iesūtīts konkursam ‘Gatavojam krājumus ziemai’

Dalīties.

Atstāt Ziņu