Vārda dienu svin: Līksma, Bārbala

4 komentāru

  1. Labvakar! es daru tā – pērku sasaldētās avenes – 2 pakas, jo mums garšo Tiramisu ar ogām, bet var 1 paku (es taisu taisnstūra stikla formā), sieru Maskarpone 2 pakas, saldo krējumu Lāse 500 ml, pūdercukuru, šokolādi. Izkausējam avenes kopā ar 2 lielajām karotēm pūdercukura, lai izdalās sula – nolejam sulu, bet avenes ar dakšu samīcam (varat nogaršot un pēc garšas vēl pielikt pūdercukuru. Šķidrumā iemērciet cepumus. Sieru Mascarpone ielieciet bļodā un samīciet ar dakšu, citā bļodā saputojiet saldo krējumu ar pudercukuru, lai "labi stāv" masa. Uzmanīgi putukrējumu iemaisiet Mascarpone masā. Trauku, kurā liksiet Tiramisu ap 0,5 cm sasmērējiet ar Siera-putukrējumu masu, virsū lieciet 1 kārtā cepumus (soljardi), kas ir iemērkti avenu sulā, tad nākamā kārta – samīcītas avenes un virsū siera -putukrējuma masa. sarīvējiet šokolādi un izberiet pa virsu. Veidni pārklājiet ar foliju un lieciet ledusskapī uz 6-8 stundām. Es parasti taisu uz nakti un no rīta gatavs! nav nepieciešamas olas un nav šķidrs. cepumi paliek mksti, avenes dod labu garšu. Šo recepti meita atveda no Šveices un visi radi to ir pārņēmuši. Sirsnīgus Jums svētkus un lai labi garšõ!!!

Atstāt Ziņu