Vārda dienu svin: Nikolajs, Niklāvs, Niks, Nikola

Svaigie puķkāpostu-zaļo zirnīšu salāti

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Šos salātus mums iemācīja gatavot meita. Tiem ir maz sastāvdaļu, turklāt pagatavošana gaužām elementāra!

Sastāvdaļas:
1 vidēji liela puķkāposta galviņa
750 ml burciņa konservētu zaļo zirnīšu
½ paciņa Spilvas mārrutku majonēzes
skābais krējums

Pagatavošana:
Puķkāpostu nomazgā, „ziedus“ atstāj mazās rozetītēs, kātiņus smalki sagriež un liek bļodā. Pievieno nokāstus konservētos zaļos zirnīšus un pievieno majonēzi un pāris ēdamkarotes skābā krējuma.
Var pievienot arī dillītes.

 

Recepte iesūtīta   recepšu konkursam ‘Pikniks pēc stundas’

 

Dalīties.

Atstāt Ziņu