Katrai namamātei ir sava viesību salātu recepte, un pat sava rosola recepte. Viena liek burkānus, cita neliek, citām salātos ir svaigi, nevis marinēti gurķi utt. Šeit rosola recepte Natašas gaumē.
Mums būs nepieciešams:
4 lieli vārīti,nomizoti kartupeļi,kas sagriezti mazos kubiņos
2 vidēja lieluma vārīti burkāni, arī mazos kubiņos
3 olas vārītas, sarīvētas uz rupjās rīves
1 ekstra vārītā desa (Lido delikateses), sagriezta mazos kubiņos
1 burciņa marinēti gurķi 680g, sagriezti ļoti smalkos gabaliņos
1 maza budžiņa konservēto zirņu 400g
2 paciņas majonēze, Francis, Provansas
šķipsniņa sāls
Visu sajaucam un paturam ledusskapī.
Garšas noslēpums ir tajā, ka visas sastāvdaļas ir smalki sagrieztas un vēl, kas būtiski – ņemt tiešām kvalitatīvas, garšīgas lietas.
Ja gribam pieēsties ar rosolu, tad var ņemt lētas sastāvdaļas, bet ja gribam izbaudīt, tad noteikti tikai labas, it īpaši tas attiecas tieši uz desu.
3 komentāru
dievinu rosolu noteikti atkal pagatavosu
Es vēl pievienoju klāt mazliet sinepītes!!! Tad ir tāda pikantāka garša!!!
Nedusmo. Vārda Nataša vietā var ielikt jebkuru vārdu kas gatavo šo gardumu.Labu apetīti!<br>