Vārda dienu svin: Pēteris, Pāvils, Pauls, Paulis

Piemērotas Lieldienu galdam – pildītas želejolas

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Konkursam „Gardās olas, oliņas” Anna pievērsusies ļoti oriģināli, iesūtot pildītu želejolu pagatavošanas recepti. Izskatās ļoti interesanti un koši, pagatavot – viegli!

Lai arī recepte neatbilst konkursa nolikumam un šī konkursa ietvaros netiks vērtēta, piedāvājam to Tev.

Nepieciešam:
olas
kukurūza
paprika
želatīns
vārīta vistas gaļa
buljonu (vārīju vistas gaļu un sanāca lielisks buljons)

Pagatavošana:
Ņem olu, iesit tai vienā galā caurumiņu un nedaudz nolauž čaumalu, lai olas saturs vieglāk iztecētu. Pēc tam pa šo caurumiņu pilda čaumalā papriku, kukurūzu un vistas gaļu. Nedaudz piespiež (taču uzmanīgi!), lai sanāk pilnāka ola. Pildījumam principā var izmantot jebko. Tad siltam buljonam pieliek želatīnu, lej iekšā olu formiņās un liek ledusskapī, lai sastingst. Kad buljons saželējies, notīra čaumalu un pildītās želejolas ir gatavas pasniegšanai!

Dalīties.

Atstāt Ziņu