Vārda dienu svin: Jurģis, Juris, Georgs

Paprikas sautējums

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sastāvdaļas:
* 1kg paprika,man bija gan sarkanā, gan baltā
* ap 300g cūkgaļa
* 2 lieli sīpoli
* 3 lieli tomāti
* garšvielas pēc vēlēšanās
* skābais krējums no 100-300ml
* vai nu sauja rīsi,vai divas saujas vārītas pupiņas
* 2 ķiplokdaiviņas

Pagatavošana:
Gaļu sagriežam mazos gabaliņos,cepam uz pannas eļļā,līdz kļuvusi pusmīksta, tad pievienojam smalki sagrieztus sīpolus un sautējam uz mazas uguns.
Tomātus noblanšējam, noņemam miziņu, sagriežam un liekam pie gaļas pannā. Papriku sagriežam mazos gabalinos vai strēmelītēs, liekam klāt uz pannas. Pievienojam krējumu,garšvielas,izmaisam,sautējam 5 minūtes,tad pāri pārkaisam rīsus un sautējam nemaisot līdz rīsi gatavi. Ja pievienojam pupiņas, tad varam maisīt. 5 minūtes pirms gatavības iespiežam caur ķiplokspiedi ķiplokus. Izmaisam, pasniedzam.

Dalīties.

Atstāt Ziņu