Vārda dienu svin: Vēsma, Fanija

Panētas krabju nūjiņas un garneles

Pinterest LinkedIn Tumblr +

zkoda, kura nekad nepaliek neapēsta. Roka tā vien stiepjas pēc nākamā kumosa. Lieliski sader ar dažādām vieglām un pikantām mērcītēm. Vīriešiem labi garšo pie alus.

Nepieciešams:
2 paciņas krabju nūjiņas
1 paciņa garneļu
3 olas
milti
eļļa

Pagatavošana:
Krabju nūjiņas sagriež nelielos gabaliņos, garneles ieliek sietā notecēties. Katliņā lej eļļu un liek to karsēties. Tikmēr bļodiņā sakuļ olas, uz šķīvja uzber miltus. Kad eļļa uzkrasusi, ņem daļu krabju nūjiņu gabaliņu vai garneļu, apviļā miltos, pamērcē olā un pa vinam ar dakšiņu vai karotīti ieliek karstajā eļļā. Kad gabaliņi zeltaini brūni, ņem tos ārā no katliņa un liek uz papīra salvetēm notecēties liekajai eļļai. Pasniedz ar krējuma mērcīti.

 

Dalīties.

Atstāt Ziņu