Kafija Madame Pompaduor
(1 porcija)
Nepieciešamās sastāvdaļas
1/2 tase stipras kafijas
15 g rūgtas šokolādes
šķidrs saldais krējums
pa šķipsniņai samalta kanēļa
un rīvēta muskatrieksta
kardamons
cukurs
Pagatavošana
Šokolādi izkausē ūdens peldē. Izkausētajai šokolādei pēc garšas pievieno saldo krējumu un cukuru, visu samaisa. Šokolādes maisījumu salej iepriekš sasildītā tasē un maisot pievieno karstu stipro kafiju. Pēc garšas pievieno šķipsniņu kanēļa, muskatrieksta un kardamonu, kā arī vēlreiz pievieno šķipsniņu cukura.
Avots- Kafijas grāmata/ Jumava, 1999
5 komentāru
Tiešām vienkārši, šis ir jānoprovē!
mmm…gardums 🙂
dikti garšīgi, šorīt izmēģināju, iesaku
Kafija ar saldējumu arī garšo debešķīgi. Izmēģiniet!
Uz JRT izrādēm ne vienmēr ir viegli tikt, tomēr domāju, ka klātienē ir pavisam cits smeķis skatīties, nevis caur datora ekrānu.