Vārda dienu svin: Šarlote, Lote

Marinēti kāpostu salāti

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sastāvdaļas:
* 1 kg galviņkāposts
* 0,5 kg burkāni
* 3 lieli sīpoli
* 2 ķiploka daiviņas
* 60 ml etiķis
* 80 ml eļļa
* 1 ēd.k sāls
* 2,5 ēd.k cukurs

Pagatavošana:
Kāpostu smalki sagriežam. Burkānus sarīvējam uz rupjās rīves.
Sīpolus sagriežam pusgredzenos. Ķiplokus sagriežam plānās šķēlēs.
Visu liekam traukā, pievienojam eļļu, etiķi, sāli, cukuru, 1 glāzi ūdeni un kārtīgi izmaisam. Liekam vēsā vietā atsuloties uz vairākām stundām vai pat uz nakti.
Pēc tam šo visu karsējam un pildam sterilizētās burkās.

Iesūtīts konkursam ‘Gatavojam krājumus ziemai’

Dalīties.

Atstāt Ziņu