Vārda dienu svin: Aldonis, Agija

Marinēti gurķi, tomāti un paprika

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Gurķus, tomātus, papriku sakārtoju burkās, kā gribu-asorti un ar pa vienai šķirnei.
Bez standarta garšvielām pievienoju kādai burkai ar sinepju graudiņus, citai koriandru, citai -ozollapu.
Tad uzleju vārošu ūdeni burkām, paturu 5 min, leju nost, tad katrā burkā lieku dažus piparus+3 tējkarotes sāls+ 3 cukurs+ 7 galda etiķis, bet mainu-saldākus, sāļākus..un atkal vārošu ūdeni virsū un aizskrūvēju vākus, tad sasedzu segā uz nakti, lai sildās. Un viss.
Marināde labi stāv un glabājas, arī vitamīnu šādi gatavojot saglabājas vairāk.

 

Iesūtīts konkursam ‘Gatavojam krājumus ziemai’

Dalīties.

Atstāt Ziņu