Vārda dienu svin: Vēsma, Fanija

14 komentārs

  1. domāju, ka nav nekādas atšķirības. Bet esmu dzirdējusi, ka vislabāk viņas iedarbojas, ja tikko pirms lietošanas samaļ.

  2. jautrīte briga on

    un kā tu viņas sagatavo un cik lec pie skābpiena produktiem.Jogurts nav labākā izvēle-jo satur modificēto cieti-kas protams ir liekas kalorijas

  3. Baiba Liepina on

    Nu šodien ēdu linsēklas ar kefīru un divām sagrieztām ābola šķēlītēm. Tad labi dabūju iekšā viņas 😀 <br>Vēders gan pēc tam skan skaļi – laikam pamatīgi zarnas izkustina.

  4. Labāk lietot linsēklu eļļu,to kvalitatīvāk izmanto organisms.Linsēklas labāk samalt kafijas dzirnaviņās un tad lietot ēdamkaroti dienā , miksējot gan ar ūdeni, kefīru ,paniņām, jogurtu.

  5. Jā,iedarbība paliek tā pati…Linsēklas var iejaukt,kur vēlies,jebkurā sulā,kas garšo,ūdens glāzē…vienīgi tad nebūs tik garšigi!:-) Var jaukt pie maizes vai pankūku mīklas un tml.,protams,cepot vai karsējot iedarbība nedaudz samazināsies….<br>

  6. Dreamer23 on

    Kefiirs, paninjas, jogurts – visiem pamataa ir skaabpiens un tiem ir liidziiga iedarbiiba….taa kaa droshi vari linseeklas eest kopaa ar vaajpiena jogurtu!

  7. Linsēklas lietoju ik dienu, uzberot vienu tējkaroti uz augļu salātiem un naturālo jogurtu. nav sūdzību, vēders iziet ļoti labi, sāta sajūta līdz pusdienas laikam un neļauj pārēsties. iesaku!

  8. Cien. dāmas, rūpnieciski ražotā un ķimizētā jogurta vietā iesaku jums lietot Tibetas piena sēnes kefīru.

Atstāt Ziņu