Kurkumu var lietot gandrīz pie visiem ēdieniem, tam nav īpaši spēcīga garša, bet iekrāso ēdienu skaistā dzeltenā krāsā, piemēram rīsus.<br>Esmu dzirdējusi ka var tējkaroti, varbūt kļūdos ar daudzumu, apēst veselības uzlabošanai
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes – nelielas teksta datnes, kuras tiek saglabātas jūsu datorā vai mobilajā ierīcē, kad jūs atverat vietni. Lai uzzinātu vairāk, spied šeit.
2 komentāru
Kurkumu var lietot gandrīz pie visiem ēdieniem, tam nav īpaši spēcīga garša, bet iekrāso ēdienu skaistā dzeltenā krāsā, piemēram rīsus.<br>Esmu dzirdējusi ka var tējkaroti, varbūt kļūdos ar daudzumu, apēst veselības uzlabošanai
kurkuma ir spēcīgs antibakteriāls līdzeklis, veicina zarnu darbību un regulē arī cukura vielmaiņu.