Sastāvdaļas:
kefīrs
„Spilvas” mārrutku majonēze
„Spilvas” tomātu mērce ar saulē kaltētiem tomātiem
dilles
pētersīļu un seleriju lapiņas
lociņi
Pagatavošana:
Vienā traukā sajauc kefīru ar „Spilvas” mārrutku majonēzi un sasmalcinātiem zaļumiem.
Otrā traukā sajauc kefīru un „Spilvas” tomātu mērci ar saulē kaltētiem tomātiem.
Maisījumiem, ja vēlas, var pievienot sāli, piparus, ķiploku.
Glāzē ar ēdamkaroti pamīšus liek zaļumu kefīru un tomātu mērces kefīru.
Pārkaisa ar zaļumiem.
Glāzi liek uz apakštasītes, klāt liek tējkaroti.
Recepte iesūtīta recepšu konkursam. Piedalies arī Tu un laimē garšīgas balvas no „Spilvas”!
SPIED ŠEIT >>>’Spilva’ recepšu konkurss ‘Pikniks pēc stundas’