Vārda dienu svin: Konrāds, Sebastians

Konkurss: Gatavojam krājumus ziemai!

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Katrai no mums pavisam noteikti ir pāris īpašās receptes, ko gatavojam ziemai. Tādēļ izsludinām konkursu “Gatavojam krājumus ziemai!” – tā ir iespēja padalīties ar savām receptēm, kā arī smelties idejas no citām saimniecēm!

KONKURSS

Kā piedalīties?

1. Uzraksti savu īpašo recepti vai receptes (viena persona drīkst iesūtīt līdz 3 receptēm) – vai tie būtu marinējumi vai ievārījumi, vai kompoti, vai konservējumi vai kāds cits veids, kādā tu dārzeņus, ogas un zaļumus saglabā ziemai.

2. Nofotografē un atsūti mums bildi ar gala iznākumu – ievārījumu burciņu, marinējumu vai konservējumu burkām. Īpašs pluss būs tām, kas atsūtīs bildes, kurās redzams ne tikai gala iznākums, bet arī gatavošanas process.

3. Gan receptes aprakstu, gan bildi sūti uz e-pastu sp@sievietespasaule.lv ar norādi “Krājumi ziemai”

4. Tava recepte tiks publicēta portālā SievietesPasaule.lv

Termiņi
Receptes un bildes vari iesūtīt sākot no 6. augusta līdz 10.septembrim!

Balvas
Katru nedēļu viena konkursa dalībniece iegūs balvā kārdinošu pavārgrāmatu – “Baudas virtuve” vai “Latvijas veģetārieša rokasgrāmata”. Grāmatas dāvā izdevniecība Jumava.

“Baudas virtuve” – Emmas Mārloves erotiskais romāns “Baudas virtuve” piedāvā mūsdienīgus notikumus, piešauj dzīvei asumu, sniedz receptes dzīvei un virtuvei. Grāmatas galvenā varone jauna, pievilcīga sieviete ar spožu karjeru, vīrieši viņas dēļ pazaudē galvu, un pavisam normālas ikdienas situācijas pārvēršas gana erotiskos brīžos. Romānā lieliski sasaistītas divas baudas – jutekliskā un kulinārā. Tas var notikt ar katru no jums daiļās dāmas, tikai ļaujieties…

“Latvijas veģetārieša rokasgrāmata” – šī grāmata galvenokārt veltīta veģetāriešiem iesācējiem un visiem ziņkārīgajiem – tiem, kas meklē atbildi uz jautājumu: ko tad lai ēd, ja atsakās no gaļas, zivīm un olām? Tā noderēs arī tiem, kas interesējas par garšvielu praktisku pielietošanu un mīl izmēģināt jaunas, interesantas receptes.

Vērtēšanas kritēriji
* Iesūtītās receptes oriģinalitāte (jo interesantāka un nedzirdētāka, jo labāk, kā arī interesanti, ja kādai visiem zināmai receptei ir piešķirta sava “rozīnīte”)

* Foto izpildījums – burciņas noformējums, procesa nofotografēšana utt.

* Lasītāju atsauksmes komentāros

 

Lai garšīgi izdodas!

Dalīties.

Atstāt Ziņu