Vārda dienu svin: Kārlis, Spodris

Kartupeļi maltās gaļas mērcē

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ātri, vienkārši, lēti un garšīgi!

Sastāvdaļas:

-1kg jaunie kartupeļi,jo mazāki jo labāk

– 300g maltā gaļa

-150- 200ml saldais krējums

-garšvielas

-dilles,lociņi pēc vēlēšanās

Pagatavošana:
Nomazgājam kartupeļus,noberžam miziņu,liekam vārīties mazliet sālītā ūdenī,vai vislabāk sāli pievienot vārīšanās beigās.

Pa to laiku apcepam malto gaļu,lai tā būtu mazākos gabaliņos,cepoties saspaidam ar dakšiņu.Pievienojam garšvielas un pasautējam līdz gatava, tad pievienojam vārītos kartupeļus un uz lielas uguns cepam un maisam. Pielejam saldo krējumu, maisam un vēl kādas 5 minūtes karsējam, lai viss sabiezē.

Pēc vēlēšanās pievienojam sasmalcinātas dilles un lociņus,bet es to daru sev porcijā, jo vīrieši dilles nemīl.

Maniem vīriešiem vajadzēja arī papildporcijas, jo izrādījās ļoti gardi.

Dalīties.

Atstāt Ziņu