Vārda dienu svin: Brencis, Audris, Inuta

Kalmāra gredzentiņi pildīti ar svaigo sieru

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Vēl viena ļoti garda recepte, kurā tiek izmantots Kārums svaigais siers ar olīvām (mans mīļākais siers). Receptes nosaukums- Kalmāra gredzentiņi.

Mums būs nepieciešams: Jēla kalmāra gabaliņš (gabaliņu skaits atkarīgs, cik cilvēkiem taisām), milti ( 3-4 ēdamkarotes), viena ola un garšvielas (es izmantoju universālās), eļļa (cepšanai). 
 
Darba gaita:
1) Kalmāru sagriežam šķēlītēs (veidojas mazi gredzentiņi);
2) Sagatavojam miltus un sakuļam olu un pievienojam garšvielas;
3) Kalmāra gredzentiņus izmērcējam olā, pēc tam miltos;
4) Kad tas izdarīts gredzentiņu viducī liekam svaigo sieru (darbs ķēpīgs);
5) Pēc tam uzmanīgi liekam uz pannas un cepjam 5 minūtes, jo kalmāru nevajag ilgi cept, jo tad viņš paliks sīksts.

Labu apetīti!

Recepte iesūtīta   svaigā siera recepšu konkursam. Piedalies arī Tu un laimē garšīgas balvas no „Kārums”!
SPIED ŠEIT >>>’Kārums’ svaigā siera recepšu konkurss

Dalīties.

Atstāt Ziņu