Vārda dienu svin: Aldonis, Agija

10 komentārs

  1. Līga Rozentāle on

    Man ir brīnišķīgs ierosinājums! Varbūt kāda, kurai kulinārijas prasmes ir augstā līmenī,varētu izprovēt kaut ko pagatavot no šīs haizivs filejas un pēc tam padalīties ar citām, kuras tik labi šo lietu neprot? 🙂 Sūtiet savu haizivs receptes aprakstinu uz liga.rozentale@sievietespasaule.lv, ieliksim portālā, lai arī citām ir prieks izmēģināt vakariņās pagatavot haizivi! 🙂

  2. Tāpat kā tunci, tikai mazliet ilgak jācep. Haizivs steika gabalu – var iepriekš mazliet iemarinēt kādā sojas mērcē utml, liek uz karstas grilpannas un cep no katras puses … kādas 2 minūte? Atkarīā no gabal biezuma, procesā uzkaisa sāli un piparus.

Atbildēt Marita Atcelt