Portālā ir šāda recpete: <br>Cūku pupu pastēte<br>Ņem 500 g cūku pupu, olīveļļu, ķiploka daiviņu, tostermaizes šķēles, sviestu. Cūku pupas novāra sālsūdenī, kamēr tās kļūst mīkstas, izņem no ūdens, izloba no mizām, atdzesē. Sablenderē pupas, ķiploka daiviņu un 1 -2 ēd.k. olīveļļas. Sagrauzdē tostermaizi un uz tās ziež sagatavoto pastēti. <br>Pieļauju, ka ledusskapī pāris dienas var stāvēt.<br>Būs man arī pašai jānoprovē, daudz pupu šogad. 🙂
Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes – nelielas teksta datnes, kuras tiek saglabātas jūsu datorā vai mobilajā ierīcē, kad jūs atverat vietni. Lai uzzinātu vairāk, spied šeit.
3 komentāru
Portālā ir šāda recpete: <br>Cūku pupu pastēte<br>Ņem 500 g cūku pupu, olīveļļu, ķiploka daiviņu, tostermaizes šķēles, sviestu. Cūku pupas novāra sālsūdenī, kamēr tās kļūst mīkstas, izņem no ūdens, izloba no mizām, atdzesē. Sablenderē pupas, ķiploka daiviņu un 1 -2 ēd.k. olīveļļas. Sagrauzdē tostermaizi un uz tās ziež sagatavoto pastēti. <br>Pieļauju, ka ledusskapī pāris dienas var stāvēt.<br>Būs man arī pašai jānoprovē, daudz pupu šogad. 🙂
Noteikti var!
nesarežģī dzīvi -novāri pupas un ar kefīru vai paniņām.Domāju,ka pastēte pāris dienas ledusskapī var stāvēt-gan nezinu,kas tur pa sastāvu