Vārda dienu svin: Alfrēds, Madars, Fredis

Cūkgaļas karbonādes riekstu panējumā

Pinterest LinkedIn Tumblr +

zzinājusi, ka gaļu var cept kopā ar riekstiem, Nataša nolēma izmēģināt pagatavot cūkgaļas karbonādes riekstu panējumā. Skaties, kā tādas pagatavot!

Sastāvdaļas:
500g cūkgaļa
zemesrieksti (1 glāze)
garšvielas (pipari, sāls, petersīļi, dilles)
3 olas
sinepes
majonēze
marinēts vai sālīts gurķis
paprika

Pagatavošana:
Riekstus sablenderējam miltos kopā ar garšvielām.
Ar gaļas āmuriņu izklapējam gaļu no abām pusēm, kā priekš karbonādēm.
Ļoti viegli apsmērējam ar sinepēm no abām pusēm (pusi no gaļas šādi, otru citādi).
Tad apviļājam riekstu drupačās tā, lai kartīgi aplīp.
Sakuļam olas un riekstus, karbonādes apmērcējam olā un liekam uz pannas, uz lielas uguns apbrūninam, no abām pusēm, tad uz cepampannas liekam cepeškrāsnī uz 10 minūtēm ap 200 grādiem.

Otrs variants – sīki sagriežam gurķi, papriku, pievienojam atlikušos riekstus, kas palika no pirmās gatavošanas, majonēzi, tik lai masa ir bieza un turas viss kopā.
Uz saklapētās gaļas liekam šo masu un cepam cepeškrāsnī ap 200 (grūti pateikt grādus, jo man nerāda) kādas 20-30 minūtes, atkarīgs cik lieli gaļas gabaliņi.

Garša interesanta! Teikšu, ka abi varianti baigi labie.

Dalīties.

6 komentāru

  1. Anita Š. on

    mmm, pat siekalas mutē saskrēja, izskatās gardi<br>Starpcitu gaļu cept ta ar jebko, piem. ar šokolādi :), es dievinu speķi šokolādē – perfekta uzkoda pie stipras melnās tējas vai alus 😉

  2. Anita Š. on

    jā 🙂 ar šokolādi un garša ir kolosāla. Varu padalīties arī ar fotorecepti, bet ne ātrāk par rītvakaru 🙂 <br><br>

  3. Izklausās patiesībā ļoti šķebinoši. Domāju daudzi domā līdzīgi. Bet viss tavās rokās – cik kārdinoši parādīsi!

Atstāt Ziņu