Vārda dienu svin: Sabīne, Sarma, Klaudijs

Ceptas kabaču ripiņas ar svaigiem salātiem

Pinterest LinkedIn Tumblr +

abaču laiks ir viens no maniem mīļākajiem, jo tos tīri labi var ēst svaigā veidā, var sautēt, var pildīt, var vārīt zupā un, ja galīgi vairs nelien, var arī marinēt.

Šis ir bezgala vienkārš ēdiens, taču bez tā patiešām nav iedomājamas manas vasaras!

Nepieciešams:
1 vidēji liels kabacis
3 olas
150 g miltu
Eļļa
Sāls
Tomāti, gurķi, sīpols salātiem

Pagatavošana:
Nomizo kabaci, sagriež vidēji puscentimetru, centimetru biezās ripās. Iebrzēju ripiņas ar sāli. Atsevišķā bļodiņā sakuļ olas, uz šķīvīša uzber miltus. Liek karsēties pannu, kas viegli ieeļļota. Apviļā miltos kabača ripiņu, pamērcē olā un liek uz pannas cepties. Tā turpina, kamēr visas ripiņas apceptas zeltainas.

Paralēli var pagatavot salātus. Šoreiz tapa visparastākie svaigu gurķu, tomātu salāti, kam pievienots svaigs sīpols un mērcei izmantots nedaudz eļļas, cukura, sāls un etiķa.

Lai labi garšo!

 

RECEPTE IESŪTĪTA KONKURSA ‘MANS MĪĻĀKAIS VASARAS ĒDIENS’  IETVAROS

Un kāda ir tava mīļākā vasara ēdiena recepte?

Vairāk par konkursu uzzini ŠEIT >>




Dalīties.

Atstāt Ziņu