Vārda dienu svin: Kārlis, Spodris

Brokastis zemnieku gaumē

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Smalki sagrieztu 1 lielu sīpolu apcepam nelielā eļļas daudzumā, pievienojam sīki sagrieztu kūpinātu cūkgaļu 100g, pasautējam uz mazas uguns 7 minūtes, lai garšas savelkas.

1 glāzi piena uzsildam (glāze 250ml) – kā sāk parādīties pirmie burbuļi pieberam 1/2 glāzi rudzu pārslu. Visu uz mazas uguns vāram, ik pa laiciņam apmaisam līdz pārslas uzbriedušas. Izslēdzam uguni un atstajam zem vāka vēl 5 minūtes.

Rudzu putrai pievienojam sāli, izmaisam un pasniedzam ar apceptiem sīpoliem kopā ar kūpinātu cūkgaļu.

Dalīties.

Atstāt Ziņu