Vārda dienu svin: Visvaldis, Nameda, Ritvaldis

Brinzas – riekstu salāti ar medus mērci

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Salātiem:
Galviņa ledussalātu
100 gr lobīti valrieksti
100 gr brinzas
1/2 burciņa konservētas kukurūzas
2 tomāti, 2 gurķi
Pētersīļu buntīte

Mērcītei:
3 ēd k medus
2 ēd k ābolu etiķa
nedaudz olīveļļas
Visu samaisi līdz pašķidrai konsistencei

 
Pagatavošana:
Sagriez nelielos gabaliņos tomātus, gurķus un salātus, apkaisi ar kukurūzu, aplej ar mērcīti, saudzīgi samaisi. Uzber smalki sagrieztu pētersīli, uzkaisi 1 cm lielos kubiņos sagrieztu brinzu un pa virsu uzber smalcinātos valriekstus.

Dalīties.

Atstāt Ziņu