Vārda dienu svin: Aldonis, Agija

Auzu pārslu cepumi ar rozīnēm un saulespuķu sēkliņām

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Nepieciešams:
~ 300 g auzu pārslu
2 olas
sauja rozīņu
sauja saulespuķu sēkliņu
sauja kviešu miltu
augu eļļa
cukurs

Pagatavošana:
Auzu pārslās iemaisa rozīnes un saulespuķu sēkliņas, pieber pāris ēdamkarotes cukura (cukura daudzums atkarīgs no tā, cik saldus cepumus vēlas; cukura vietā var izmantot arī veselīgākas alternatīvas – medu vai stēvijas sīrupu). Tālāk iemaisa sauju kviešu miltu, pielej nedaudz mazāk par pusglāzi eļļas un iesit olas. Visu izmaisa. Kārto mazos pikucīšos uz pannas, kas izklāta ar cepampapīru. Cepumus cep 180 grādos 15- 20 minūtes līdz tie kļūst brūni. Izņemot no krāsns, ļauj pāris minūtes padzist un cepumiem sacietēt.

Dalīties.

Atstāt Ziņu